Stop loving, Start living

Muokkasin taas vähän blogin ulkoasua, tosin tälläkertaa en jaksanut ottaa ennen ja jälkeen kuvia. Eron kuitenkin huomaa vanhoista postauksista joissa kuvat ovat huomattavasti pienempiä mitä tulevissa postauksissa. Ajattelin että isot kuvat on kivoja ja niinhän ne ovat.
Sekava mutta rento ja vaivaton päivä takana. "Muille se on viikonloppu meillä menee koko loppuviikko", eli tosiaan, saimme nyt torstain ja perjantain vapaaksi jonkatakia olen jo eilen tullu kotia. Tänään sain nukkua pitkään, noin kahteen asti päivällä minkä jälkeen oli mukavasti aikaa ottaa rennosti ennen kuin lähdin liikenteeseen. Neljän bussilla keskustaan, napit korvilla kuljeskelin sen tunnin ympäri Revontuli-kauppakeskusta. Kävin picnicillä kahvilla ja kävin H&M'llä sovittelemassa vaatteita. Viideltä Katutasolle avustamaan ja puol kymmeneltä pääsin kotia.
Ihmissuhdedraamaa löytyy mikä siis on aiheuttanut tuon sekavuuden tällekkin päivälle. Mutta eiköhän tästä selvitä.

2 kommenttia:

  1. Tavallaan rakastuin suhun silleen pinnallisesti, mut no homo. Sun pärstä on vaan kovin kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, piristävä kommentti masentavaan iltaan, mukava kuulla tämänkaltaista kommenttia koska ulkonäköpaineita/ongelmia on ollu, mutta kiitos tästä hymystä joka tupsati äsken kasvoilleni !

      Poista