So beautiful but still so dark

Hei ihmiset. Kiitän jo nyt teitä jotka olette tienne tänne blogiin löytäneet ja jotka ootte kysymyksiä heitelleet ja varsinki kiitos uusille lukijoille ! Alku alkanee vauhdikkaasti tällä blogilla ja se on enemmän ku mahtava asia. Edelliseen postaukseen otte kysymyksiä heitelleet ja saattaa niitä vielä sähköpostistakin löytyä, kiitos niistä. Tämä ilta vielä aikaa kysellä jonka jälkeen joko huomenna tai ylihuomenna vastailen niihin tarmokkaasti ja niin hyvin kuin suinkin vain voin.
Mutta nyt voisin kertoa teille vähän tuosta Kuusamon reissusta:
Eli lähimme luokan kanssa Kuusamoon Oivankiin kolmeksi päiväksi. Lähtö oli maanantaina ja tänään keskiviikkona tulimme takasin. Minut ja kaks muuta rollolaista napattiin tuolta Rovaniemen matkahuollolta kyytiin, eli noin puolivälistä matkaa. Tänään sitten tulimme takaisin noin neljän aikaan ja ilta on sujunut asuntolalla chillaten.
Kuusamossa oli mukava meno ja meininki. Käytiin tiistaina Oulangassa vaeltamassa, joka kyllä omalla kohalla otti voimille koska samaisen reissun aikana olin kipeänä. Kuitenkin sain pienen karhunkierroksen kierrettyä vaikkakin olikin sinnittelemistä. Näinhän se meni että paska reissu mutta tulipahan tehtyä.
Hyvät ruuat oli ja seura oli mitä parhainta. 
Ei sen suurempaa kerrottavaa reissusta. Yllä näkyvät maisemakuvat ovat tiistaiselta karhunkierrokselta ja kaksi alinta on tänään otettuja fiilistelykuvia meijerin rannasta.

Näin blogin alkuvaiheissa on aina hyvä kysyä mielipiteitä:
Kumpi on parempi: Teksti- vai kuvapainotteinen blogi ? 
Muitakin neuvoja ja kritiikkejä otan mieluusti vastaan !

5 kommenttia:

 1. Itse tykkään reippaasti enemmän kuvapainoitteisista blogeista :) Toki on kiva, että mukana on myös tekstiä, pelkästään kuvia ei jaksaa montaa postausta selailla. Eli paljon kuvia ja hieman tekstiä saatteena!

  VastaaPoista
 2. Tosi omaperäinen ja mielenkiintoinen blogi! Sä oot selkeesti löytäny sellasen oman tyylin! Jotkut kuvat on ehkä hieman tylsiä, tai siis esimerkiksi jos on monta samantyyppistä luontokuvaa peräkkäin. Mut se on ihan pikkiriikkinen juttu :) tosi upee muuten! En voi oikee sanoo muuta paranneltavaa, nyt vaa lisää bloggaamaan!
  Käythän ainakin vilkaisemassa mun blogia http://ainovain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana fiilis noissa kuvissa ja sulla on siisti tyyli! (:

  http://sonjayourway.blogspot.fi/

  VastaaPoista