And these are the answersOnko sulla sisaruksia?
Yksi sisko, Jenna jolla on viisi vuotias poika. Mulla ja Jennalla on sama äiti mutta eri isä. Jenna on siis virallisesti mun siskopuoli mutta aina penikasta asti olen pitäny sitä aitona ja oikeana siskona. Oikea sisko se siis mulle on, enkä ole koskaan ottanut vastaväitteitä vastaan enkä ota vieläkään.

Kauan sulla kestää laittautua aamulla?
Riippuen aamuista. Nyt kun olen PPO'lla en edes joka aamu laittaudu. Mutta jos kerkeän, siihen menee max. puolituntia.

Onko sulla lemmikeitä?
Meillä on kotona kaksi koiraa, Manu joka on kultaisennoutajan ja collien sekoitus ja Iitu joka on kultaisennoutajan ja lapinkoiran sekoitus. Manu on n. 9 vuotta ja Iitu on n. 2 vuotta.

Minkälaista musiikkia kuuntelet?
Laidasta laitaan mutta eniten muhun iskee metalcore, kuten Bring Me The Horizon, Of Mice & Men, A Day To Remember, Sleeping With Sirence, Memphis May Fire jne. Mutta muistakin kategorioista löytyy paljon hyviä kuten Sex Pistols, Raaka-aine, Apulanta, Bastille, Nomy, Pelle Miljoona jne. Kuitenkin enimmikseen rockiin pohjautuva maku. Räppiäkin tykkään kuunnella, esim Eminem on yks suosikkeja mutta muitakin hyviä räppäreitä löytyy, enimmikseen suomalaisia. Ja niinsanottu indie musiikki on myös todella lähellä sydäntä ja tärkeä osa elämääni !

Eikö ookki Amanda paras?
On :3

Onko sulla parastakaveria?
Jonna on tällähetkellä läheisin ystävä, sen kanssa oon eniten tekemisissä ja sille voin kertoa aivan kaikesta. Myös Kaisa, Iines, Sampo, Venneri ja Pete on tärkeitä ja niille on helppo jutella ja ne on tukenu mua ja ollu sielä sillon ku niitä eniten oon tarvinnu.

Mikä kännykkä sulla on?
Samsungin Xcover

Mikä kamera sulla on?
Canon EOS 1100 D

Millaista on ppolla?
Aivan mahtavaa. Se on sellanen mesta mihin mä tunnen kuuluvani. Sieltä oon löytäny tosi paljon uusia ystäviä joista on tullu lyhyessä ajassa tosi tärkeitä. Onhan sielläkin toki huonoja puolia mutta niitä on yllättävän vähän tullu ilmi tähän mennessä.
(Niille jotka ette vielä tienneet: PPO on lyhenne Peräpohjolan Opistosta joka on tämän hetkinen opiskelupaikkani.

Millo sulla on synttärit?
13. Lokakuuta
Miks teit uuden blogin?
Entinen blogi ei enään ollut sellainen millaisen olisin siitä halunnut. Tulkitsen sen pikemminki julkisena päiväkirjana. En kuitekaan jaksanut alkaa muokkailemaan sitä sen koommin, oli siellä kuitenki pitkän ajan takaakin postauksia. Helpompana ratkaisuna pidin uuden blogin tekemistä, säästäen kuitenkin vanhan blogini muistojen kunniaksi.

Ootko miettiny vloggaamista?
Onhan tuo käynyt mielessä. Enemmän kuitenki tykkään ihan normaalista bloggaamisesta mutta videopostauksia kuitenki aijon julkaista jossakin vaiheessa !

Kauan kirjotit edellistä blogia?
En osaa tarkkaa aikaa sanoa. Blogi koki kuolemaa ja syntyi aina uudestaan, blogi muuttui useamman kerran nimestä ulkoasuun mutta pohjimmiltaan samainen blogi on ollut pystyssä jo useamman vuoden, suurin piirtein kaksi vuotta ?

Miksi aloitit bloggaamisen?
En oikeastaan tiedä saatika muista. Siitä on kuitenki niin kauan ku sen ensimmäisen kerran aloitin. Se oli silloin jotain uutta ja kiinnostaa, ehkä siksi.

Miksi blogisi nimi ja julkaisun otsikko ovat englanniksi?
Pidän englannin kielestä, mutta se ei omalla kohallani ole tarpeeksi hyvä jotta voisin kirjoittaa postauksenikin englanniksi. Omasta mielestä englanti kuulostaa paremmalta ja se vaan on yksinkertaisesti mun mieleen. Tarkempaa syytä en osaa sanoa.
Mitä asioita arvostat itessäs?
Ystävällisyyttä. Olen aina mahdollisimman ystävällinen muille ja usein pistän muut itseni edelle eri tilanteissa. Oon myös ns. tukipilari jolle monet on tullu purkamaan pahaa mieltä ja jolle on avauduttu luottamuksella. Se saa itelle hyvän fiiliksen kun huomaa että on ansainnu toisilta arvostusta ja luottamusta.
Ulkonäöllisesti tykkään silmistäni ja kropastani. Vaikka tämä kroppa joskus harmaita hiuksia saattaa aiheuttaakki olen silti tyytyväinen siihen että olen sopusuhtaisen hoikka tyttö. (Vaikkakin vähän "siima")

Miten olet viihtynyt Torniossa?
Todella hyvin ! Uusi kaupunki uusineen kujeineen, tätä olin odottanut jo pidemmän aikaa. Tähän myös sopii sama vastaus minkä vastasin liittyen PPO'lla viihtymiseeni. Tosin onhan tuota koti-ikävääkin pukannut mutta eiköhän se siitä !

Unelma ammattisi? Entä haaveammatti lapsena?
Nyt mulla ei oikeastaan ole mitään unelma-ammattia mutta lapsena halusin kuulemma poliisiksi !

Harrastatko jotain?
Partiota olen harrastanut nyt 8-9 vuotta.

Millä kolmella adjektiivilla kuvailisit itseäsi?
Ystävällinen, tyhmä, kiltti
Mistä inspiroidut?
Musiikista suurimmaksi osaksi, myös omat kokemukset ja fiilikset tuovat pohjaa ja sitä inspistä asioihin.

Mitä mieltä olet blogihaasteista?
Itelleni ei ole vielä sellaisia tullu mutta haluaisin että tulisi ! Vaikuttavat aivan mahtavilta ja siitäpä saisi ainakin ideaa postaukseen jos seillainen uupuu.

Oletko viimeaikoina kokenut suuria muutoksia elämässäsi?
Muutto Tornioon ja opiskelun aloittaminen PPO'lla ovat olleet lähiajan suurimmat muutokset. Uudet ystävät tuovat myös jotain uutta ja erinlaista elämään mutta en tämän suurempaa muutosta ole kokenut.

Oletko onnellinen?
Olen. Asiat rullaa yllättävän hyvin ja hymyilen pienillekkin asioille. Kuitenkin pikkusen tökkii tuo silloin tällöin ilmenevä koti-ikävä ja pelko tärkeiden ihmisten menettämisestä, mutta muuten asiat on hyvin ja voin sanoa itseäni onnelliseksi !

Mitä haluisit muuttaa itsessäsi?
Haluaisin olla itsenäisempi, toisin sanoen haluaisin tuoda julki omat mielipiteeni koska olen huomannut että pyrin liian usein miellyttämään muita olemalla samaa mieltä heidän kanssaan vaikken ole. Olen huomannu myös että muiden mielipiteet ovat mulle omiani tärkeämpiä ja ne vaikuttavat elämääni yllättävänki paljon.
Puhun usein myös liian nopeaa joten puhetahdin hidastaminen olis yks tavoite opiskelun aikana.

Mitä et missään nimessä muuttaisi itsessäsi?
Ujoutta. Se on osa minua ja jollakin kierolla tavalla pidänkin omasta ujoudestani vaikkakin se ei aina olekkaan eduksi eri tilanteissa.

Miten paljon rakastat Jonnaa ?
Ystävänä erittäin paljon, ehkäpä eniten !

3 kommenttia: