I'm back !

Hmm, pienehkö tauko ollut. On ollut asiaa mutta innostus, jaksaminen ja yleinen kiire on häirinnyt keskittymistäni blogia kohden. Myös meidän kone pisti hanttiin, toisin sanoen oli muutaman viikon ajan toimintakyvytön ja Torniossa ollessani en ole saanut aikaseksi yhtään mitään blogin suhteen koska esim kamera ei ole ollut mukana muiden syiden lisäksi.
Mutta now I'm back ! Eli, melkein kuukauden tauko takana. Mitä sinä aikana on tapahtunut ? Aika paljonkin asioita, esim ulkonäkö on kokenut mielenkiintoisen muutoksen. Nimittäin jouduin ottamaan snake bitesit pois, kuten myös venytykset. Hyvin on korvareijät palautuneet, vasemmassa oli 12 mm ja oikeassa oli 14 mm mutta peruskorvakorut ovat nyt vieneet sydämmeni. Myönnän että olihan niiden käyttöä ollut ikävä mutta nyt sekin on mahdollista ! Näiden pois ottamiseen on myös pätevä syy, nimittäin porukat lupautuivat maksamaan minulle sitten muutaman vuoden päästä silmiin laserleikkauksen. Aluksi ei ollut puhetta mistää ehdoista, mutta sitten äiti pyysi minua ottamaan venytykset ja huulikorut pois, jotta saisin tämän kyseisen leikkauksen. Aluksi oli tosi vaikea ottaa pois, juoksin ympäri siskoni kämppää ja toistin ääneen "kyllä, ei, kyllä, ei, kyllä, ei, ehkä". Lopulta ne olivat kadonneet ja hieman orpo olo tuli.
Mutta tämähän ei meinaa etteikö minulle tullut uutta lävistystä, pistin nimittäin napakorun takaisin ! Se oli hetken mielijohde pienissä kaljoissa mutta ihan tyytyväinen olen tähän mielijohteeseen.
Lähden myös ensikesänä Bulgariaan Sunny Beachille serkun ja tämän perheen messissä. Vitusti ja liikaa tupakkia, alkoholia, aurinkoa ja ruskettumista ! Ei sentäs, kohtuudella tottakai mutta en malta odottaa yhtään !
Torniossa, opistolla, on mennyt hyvin. Olimme tällä viikolla luokan kanssa Rovaniemellä (Kotikaupunki kullan kallis) leirikeskus Leirikarissa. Tuttu paikka, polvenkorkusesta asti käynyt leireilemässä lähes joka vuosi kyseisellä "leirikeskuksella" joten tuttu ja turvallinen paikka oli. Mielenkiintoinen ja mieleenpainuva viikko takana, kiitos kaikile kaiffareille keitä sielä pyöri !
Mutta nyt tuli kaikki mielessä ollut asia kerrottua, höystettynä muutamalla kuvalla. Kuvakollaasissa on kuvia Instagramista, seuratkaa ihmeessä (oonaky) !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti