Photographing and little bit coffee

Mahtavat paripäivää takana. En ole mitään erikoista duunaillut, mutta paljon kivoja kuvia oon saanu kameran muistille ! Tosin, suurinosa on ystäväni Jampan ottamia, oikeastaan varmaan kaikki, joten kiitos velikulta kivoista kuvista !
Jampan kanssa ei ennen oltu paljoa tekemisissä, mutta nyt tutustunu tuohonki otukseen kunnolla ja saanu uuden ystävän. Osaa tuo olla kyllä pösilö, ei siinä. Mutta ei ole vielä tylsää ollu !
Eilen käytiin kahvilla ja kuvailemassa, tänään ollaan käyty kahvilla ja kuvailemassa. Poikarukka rakastu miu kameraan eikä haluais luopua siitä. Tietääpähän mitä toivoo joulunalahjaksi.
Ja kuten kuvista huomaatte, hiukset vaihtoivat väriä maanantaina ! Eipähän ole enään se tuhannen viiden sadan miljoonan sentin mittanen juurikasvu riesana, mutta kyllä nuista tuli odotettua tummemmat. Ensikertaa värjäsin kampaajalla mutta annoin vapaat kädet, sanoin vain että tumman ruskiat ois tavoite ja no, mustan ruskeat sain. Silti tyytyväinen.


6 kommenttia:

 1. en tajuu ku sulle sopii tummat ja vaaleet hiukset :o oot hirmusen nätti♥
  http://storiesofmylife-t.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :3 ja itekki oon monesti miettiny ku tuntuu että omaan päähän sopii varmaa kaikki värit :D

   Poista
 2. kiva blogi :)


  http://jjonnanblogii.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hei tosi kiva tää uusi ulkoasu, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä että miellyttää ! tää oli kyl tälläne väliaikane että sit ku enemmän aikaa nii muokkaan ulkoasun kunnolla loppuun, mutta pitää kattoa muokkailenko sittenkää jos tää on nyt jo hyvä :)

   Poista